Файли-заготовки до розділу "Інформаційна безпека"

                 Шановні колеги! Пропонуємо вам для завантаження та використання на уроках інформатики у 9 класі файли-заготовки до розділу "Інформаційна безпека":
https://drive.google.com/open?id=0B6fTIfFMSQYZQTNRQ2VoZVlZMXc
               Для вивчення даного розділу на комп'ютерах учнів також має бути встановлена антивірусна програма та бажаним є використання браузера Chrom, оскільки налаштування безпеки у браузері власне відпрацьовується на ньому.
           При підготовці до уроків даного розділу слід врахувати, що практичні роботи на уроках інформатики відповідно до методичних рекомендацій МОН та авторських підходів можуть мати декілька видів: демонстраційні, тренувальні, практичні, лабораторні, які спрямовані на відпрацювання окремих технологічних прийомів, а також практикуми – інтегровані практичні роботи (проекти), які орієнтовані на отримання цілісного змістовного результату. Тому практична робота № 4  - це тренувальна робота, навички налаштування параметрів безпеки в середовищі браузера будуть формуватись безпосередньо на практичній роботі (завдання 1-5). А завдання 6, де потрібно "перенести" сформовані уміння у нову ситуацію, учням можна запропонувати виконати вдома або забезпечити наявність іншого браузера у школі, і відвести для виконання завдання 6  принаймні 15 хвилин.
Вдалих уроків!

9 коментарів:

  1. Доброго дня! Пишу заздалегідь. Якщо це можливо, прошу вчасно розміщувати рекомендації щодо розв'язків практичних робіт 6 та 7 (Тема 6. Табличні величини та алгоритми їх опрацювання.) Особисто в мене не виходить виконати дані практичні роботи.

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго часу доби. Було б непогано, якщо б вже до наступного розділу "Комп’ютерне моделювання" виклали файли-заготовки)

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня. У своєму календарному плані я поміняла місцями теми "Табличні величини" та "Комп'ютерні публікації". Чи не могли б ви скинути посилання на мою електронну пошту з файлами-заготовками до теми "Комп'ютерні публікації". e-mail.: Rudenkoolya2015@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Оновлене тематичне планування до підручника Інформатика-9 (2022 рік)

 Шановні колеги! Маємо сподівання, що ваші навчальні заклади встигли зробити замовлення на підручники "Інформатика-9" і в новому н...